Terugblik op de Mega Expo 2024. 

Ook deze tweede editie van de Mega Expo van het Maasvallei Netwerk was weer een doorslaand succes. Bezoekers en exposanten op de beursvloer maakten samen een dynamisch en bruisend evenement. Lees de reviews en ervaringen, bekijk de video en de foto’s en proef de sfeer.

 

 

Na een intensieve periode van voorbereiding, een marketingtraject voor de exposanten en een dag hard werken tijdens het opbouwen, was het op 25 april dan eindelijk zo ver! Ruim 500 ondernemers wisten de weg te vinden naar het Van der Valk hotel in Cuijk: de thuisbasis van de Mega Expo 2024. In samenwerking met diverse partners werd daar, door de zakelijke netwerkorganisatie Maasvallei Netwerk, de beurs georganiseerd. Een dag die bol stond van ontmoeten en netwerken, kennisdelen en leren van elkaar, het promoten van de diverse bedrijven en natuurlijk een leuke netwerkborrel. Want plezier maken is belangrijk in het vaak jachtige leven van de ondernemer.

Hieronder zie je een greep uit de diverse activiteiten zoals de workshops, de speedmatchingsessies en de paneldiscussies. Naast de verhalen en foto’s hebben we ook de positieve reviews verzameld die in de dagen na de Mega Expo door de bezoekers en exposanten zijn geplaatst.

Het smaakt uiteraard naar meer! Volgend jaar komt er een derde editie van de Maasvallei Mega Expo, op 15 mei. Meer informatie over deelname als standhouder kun je zelf hier aanvragen.

 

 

Paneldiscussies

In het Grandcafé op de benedenverdieping werden diverse mooie activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld twee paneldiscussies. Een talkshow waar bezoekers live bij konden aanschuiven om mee te luisteren naar bekende en prominente ondernemers en politici. Een inspirerende activiteit die vastgelegd is door Viewmotion uit Bergen, en hieronder nogmaals te bekijken is. De workshops kwamen tot stand met hulp van Hahebo, die voor de studiosetting zorgde en door Greenworld Kunstplanten die de aankleding van de set verzorgde. Gespreksleider Peter Linders begeleidde de tafelgasten tijdens deze twee paneldiscussies.

 

 

 

De deelnemers

Zo’n veertig bedrijven pakten uit en presenteerde zich op de beursvloer. Wil je weten wie er deelnamen? Bekijk dan hieronder de plattegrond van de beursvloer of  bekijk de exposantenlijst.

Zaalindeling 2024

 

 

Let’s Zoip virtuele 360-tour

Wil je de beurs levensecht opnieuw beleven? Bekijk de 360-videotour van Let’s Zoip en loop zelf over de beursvloer om alle stands zelf te bekijken. Let’s Zoip biedt bedrijven de mogelijkheid om zich te presenteren of in videovergaderingen klanten en prospects, of nieuwe medewerkers, mee te nemen binnen op de werkvloer. Meer weten? Kijk op www.letszoip.com

 

Foto’s van de beursdag

Er zijn gedurende het evenement prachtige foto’s. Onderstaande foto’s mogen worden gebruikt met naamsvermelding van huisfotograaf John Smits van Bona Pictura. Wil je graag een hogere kwaliteit foto of een andere vraag? Stuur dan een bericht naar: hallo@megaexpo.nl

 

 

Reviews op sociale media

Direct na het evenement zijn alle positieve reacties en reviews verzameld en gebundeld. Wil je ook een leuke reactie achterlaten? De organisatie is blij met complimenten en leert graag van goede ideeën. Schrijf hier een eigen 5-sterren review: https://g.page/r/CcuXhPD7qBd-EBM/review

 

Van Elst containerverhuur Haps

 

Harm van Braak - Gemeente Gennep

 

Marjon Cremers - Greenworld Kunstplanten

 

Bo Pennings Wux internetbureau Cuijk

 

 

InmotiQs Heijen

 

Desiree van Maasakker - Let's Zoip

 

Jessie Jacobs jesocials

Viewmotion Bergen

 

JK automatisering Oploo

 

 

 

 

 

Ommnia Systems

 

 

Volgend jaar ook meedoen?

De volgende editie zal plaatsvinden op donderdag 15 mei 2025. Vraag vrijblijvend de factsheet aan met informatie, het programma, de data, tijdstippen en tarieven.

Je kunt vanaf 1 juli 2024 de mooiste plekken op de beursvloer uitzoeken en reserveren.

VRAAG DE FACTSHEET AAN