Het Maasvallei Netwerk

Het Maasvallei Netwerk biedt ondernemers uit de regio verbinding, stimuleert kennisdeling, bevordert de zichtbaarheid en staat voor plezier in het ondernemerschap. Leer via het Maasvallei Netwerk nieuwe klanten kennen, besteed opdrachten regionaal uit in het eigen netwerk en zet in op de meest krachtige marketing die er is; mond-tot-mondreclame. Het is fijn om deel uit te maken van een actief, professioneel en goed georganiseerd ondernemersnetwerk.

Met regelmaat organiseert het Maasvallei Netwerk bijeenkomsten zoals Open Coffees, netwerklunches, ondernemersdiners en online meetings. De leden ontvangen e-mailupdates met uitnodigingen voor deze evenementen samen met regionaal ondernemersnieuws. Via het online platform www.maasvallei-netwerk.nl blijven initiatiefnemers op de hoogte van alles wat er in de buurt bruist en onderneemt.

 

De organisatie

Het Maasvallei Netwerk is een zakelijke netwerkorganisatie in de regio Land van Cuijk, Noord-Limburg en alle aangrenzende gebieden. Een professioneel team onder sturing van Erik Wille en Puck Senders. Het ondernemerscollectief ontstond in 2010 en bestaat daarmee zo’n 14 jaar. Het Maasvallei Netwerk werd bekend van Open Coffees. Het organiseert tegenwoordig ook bedrijfsbeurzen, intervisiegroepen voor ondernemers, publiceert ondernemersnieuws via een goed gelezen nieuwsbrief, een magazine en een exclusieve community app. Er wordt ook ingezet op populaire social media kanalen, streamingdiensten om op een multimediale wijze de exposure voor de ondernemer te maximaliseren.

Het Maasvallei Netwerk is subsidievrij, onafhankelijk en zelfstandig. En daarom soms ook een tikkeltje eigenwijs! Het staat open voor samenwerking met andere initiatieven, platformen, ondernemers, gemeenten en nieuwsmedia. In plaats van concurrentie geloven we in samenwerking en de synergie die daarvanuit gaat. Het doel is: ‘Ondernemers wind in de zeilen geven’.

 

Het Maasvallei Netwerk Team

Het team achter het netwerk

Het bedrijf bestaat uit Puck en Erik, de initiatiefnemers die samen met een team van gecommitteerde regionale ZZP-ers het netwerk exploiteren. De teamleden hebben kennis en kunde van diverse disciplines. Samen verzorgen ze in wisselende samenstelling de Open Coffees, de intervisielunches en  andere evenementen. Ook wordt de nieuwsredactie verzorgd, onderhouden ze de website, de community app en de Sociale mediakanalen. Samen bieden ze de beste service aan alle leden.

 

De missie

Het Maasvallei Netwerk heeft zich als doel gesteld om ondernemers, groot en klein, wind in de zeilen te geven. Hierbij ligt de focus op de MKB-ondernemer en de ZZP’er. Door ontmoetingen te organiseren verbindt het Maasvallei Netwerk lokale en regionale ondernemers uit diverse sectoren, met diverse achtergrond en leeftijden. De diversiteit in man/vrouw, jong/oud en nieuw/ervaren speelt hierbij een noemenswaardige rol. Het motto is dan ook: Zaai vertrouwen, oogst succes.

De visie

Binnen enkele jaren groeit het Maasvallei Netwerk uit tot een full-service platform: de ondernemer kan in de vorm van een lidmaatschap met een geringe investering een passende ‘sleutel’ kopen die toegang geeft tot de dienstverlening van het Maasvallei Netwerk. Zo kan iedere ondernemer zelf kiezen of, en hoeveel hij of zij gebruik maakt van de waaier aan waardevolle diensten. Het uitgangspunt is: (veel) meer waarde bieden dan de kosten van het lidmaatschap. Zo is deelname voor iedere ondernemer binnen handbereik.

Het Maasvallei Netwerk staat voor verbinding, kennisdeling, zichtbaarheid en plezier hebben in het ondernemerschap. Het wil de grootste regionale ondernemers community vormen. Binnen deze community wordt aangemoedigd om lokaal te investeren in producten en diensten en elkaar actief te inspireren, te helpen en samen te werken om zo het regionale ondernemersklimaat op een hoger niveau te brengen.

 

Aansluiten als lid

Honderden ondernemers in de regio gingen je voor en sloten zich de afgelopen 14 jaar aan bij het Maasvallei Netwerk. Ze maken gebruik van de kracht en synergie die uitgaat van zakelijk netwerken. Ondernemers zijn lid om verbinding te zoeken met andere ondernemers, hun ervaring aan te bieden en nieuwe inzichten op te doen en vaak om deel te kunnen deelnemen aan grote regionale beurzen of lokale netwerkevents. Zien en gezien worden, weten wat er leeft in het ondernemerslandschap in de regio en gericht bedrijfsnieuws publiceren via de website, de socials, de community app en de nieuwsbrief van het Maasvallei Netwerk. Zaai vertrouwen, oogst succes.

Bekijk de diverse opties en meld je direct aan.