Terugblik op het succes van 2023. 

De Mega Expo van het Maasvallei Netwerk, waar ondernemers elkaar troffen om te netwerken was een doorslaand succes. Bezoekers en exposanten op de beursvloer maakten samen een dynamisch en bruisend geheel. 

Lees de reviews en ervaringen, bekijk de video en de foto’s en pref de sfeer van de eerste editie van de Mega Expo in 2023.

 

 

Unieke samenwerkingen in 2023

De organisatie koos er in een vroeg stadium al voor om samen te werken met Zzp NOB BOOST! om zo ook een aantrekkelijk evenement voor starters en zzp’ers te vormen. Ze verzorgden een aantal waardevolle workshops die voor iedere ondernemer aantrekkelijk zijn. Het bleek een gouden greep. Een kleine 100 zzp’ers kwamen het evenement bezoeken en brachten een mooie balans in het geheel.

Ook op de beursvloer werden krachtige samenwerkingen gezien. Omroep Land van Cuijk werkte samen met Maasland radio om de muziek te verzorgen. Ze boden de bezoekers en exposanten een gezamenlijke beurspromotie aan om tegen aantrekkelijke tarieven gecombineerd te kunnen adverteren in beide regio’s.

En het Gemeenteplein, bemand door de Gemeente Gennep, Gemeente Bergen en Gemeente Land van Cuijk, bleek een grote aandachtstrekker. Ondernemers konden laagdrempelig kennismaken met de drie gemeentes die de handen ineensloegen tijdens de Mega Expo. Naast de bedrijfscontactfunctionarissen kwamen ook de diverse wethouders de beurs bezoeken. Wethouder van Economische Zaken (EZ) van de Gemeente Land van Cuijk Maarten Jilisen opende de Mega Expo onder luid applaus van alle deelnemende exposanten.

 

Prachtige initiatieven

De standhouders hebben, geïnspireerd door een duidelijke briefing tijdens de exposantenavond, groots uitgepakt met acties en aankleding. Een compleet tuinhuisje werd door WijvanBuythen opgebouwd. Een rad van For-tuin was te zien bij Groen Tuinarchitectuur. Er werden profielfoto’s op hoge kwaliteit gemaakt door Bona Pictura en Massagepraktijk ElisaCura maakte ruggen en nekken ‘los’ tijdens korte stoelmassages. Diverse ondernemers boden leuke gadgets aan of heerlijke lekkernijen. Carin Fait van Par-Fait Life Coaching bood bezoekers namens Mariet Reintjes zelfs alle bezoekers zelf gekweekte rozen aan uit Veulen (L).

Op de vide, vlak na de entree, organiseerde René Luijten van Meet&Match een speedmatchingsessie waarbij bezoekers andere ondernemers leerden kennen. In een uur tijd konden ze hun netwerk verbreden met 6 nieuwe contacten. Een inspirerende en leuke manier van netwerken.

 

 

 

 

 

 

Sandra Reuvers, projectcoördinator On Stage Land van Cuijk en Maasduinen. Exposant tijdens de Maavallei Mega Expo 23.
Sandra Reuvers, projectcoördinator On Stage Land van Cuijk en Maasduinen. Exposant tijdens de Maavallei Mega Expo 23.

 

Frank Pijnenburg, project coördinator zzp NOB BOOST. Medeorganisator en verzorging workshops.

 

Harm van Braak, bedrijvencontactfunctionaris gemeente Gennep. Deelnemer Gemeenteplein op de beursvloer.
Harm van Braak, bedrijvencontactfunctionaris gemeente Gennep. Deelnemer Gemeenteplein op de beursvloer.

 

Diverse zzp'ers die het evenement bezochten.
Diverse zzp’ers die het evenement bezochten.