De laatste nieuwsbrief

Hallo exposanten, ik stuur jullie voor deze editie van de Mega Expo een laatste mail met belangrijke informatie over volgend jaar.

Ik ben trots als een pauw op ‘ons‘ succes. Jullie hebben allemaal zo waanzinnig uitgepakt! Er was commitment, energie, positiviteit en een schitterend aangeklede beursvloer. Jullie hebben alles uit de kast gehaald om jezelf te profileren en daarmee hebben we samen deze eerste MegaExpo tot een ongekend succes weten te maken. Ik hoor van verschillende exposanten dat er “Goede zaken gedaan zijn”, veel kaartjes verzameld voor afspraken, potentiële gesprekken met klanten en opdrachtgevers gepland staan en dat er leuke nieuwe contacten zijn ontstaan.

Allereerst: dank jullie wel voor jullie deelname en jullie gastvrijheid. We kunnen samen ons succes vieren.

 

 

The Day After

Een beurs organiseren bestaat uit meerdere fases. We zijn nu aanbeland in de laatste fase, een hele belangrijke! Het is komende dagen “The Day After”. Dat betekent dat men warm is voor de ondernemers die bezocht zijn. Contacten staan nog vers in het geheugen en daar kunnen we nu de vruchten van plukken. Zo ‘converteer’ je een nieuw contact naar een relatie of klant. Maar hoe doe je dat?

Maak alvast contact met alle personen waar je gegevens van hebt ontvangen. Die ene persoon waarmee je gesproken hebt en die je een visitekaartje gaf of je mede-exposant die je hebt leren kennen tijdens de exposantenrondes : zoek contact met elkaar om de prille relatie te bestendigen. maak bijvoorbeeld een ‘koffie afspraak’ om met elkaar verder te praten.

Ook de bezoekers zijn nu enthousiast. Dus laat via je sociale kanalen een bericht zien met jouw ervaring. Zo blijft jouw beursdeelname maximaal hangen bij het publiek en prikkelt het jouw relaties die niet zijn geweest, om je volgend jaar te komen bezoeken.

 

Mega Expo 2024

Er komt volgend jaar een vervolg op de Mega Expo. De exacte details worden komende weken -en maanden- bekendgemaakt, maar we kunnen je nu al een datum geven: Donderdag 25 april 2024. Dan zullen we elkaar weer ontmoeten bij Van der Valk in Cuijk voor weer een schitterende editie. Zet ‘m vast in je agenda!

Vroegboekkorting deelname volgend jaar

We hebben speciaal voor alle exposanten dit jaar een vroegboekkorting in het leven geroepen. Wil je volgend jaar weer meedoen? Dan mag dat. We willen je graag bedanken door je de eerste kans te geven om een plek te kiezen en gebruik te maken van een gereduceerd tarief. Deze vroegboekkorting van 10% geldt maar een beperkte tijd.

Reguliere standprijzen 2024:
Zonder lidmaatschap: €1249,-  exclusief btw. (2x3mtr. all in)
Basic lidmaatschap: €1249,-  exclusief btw. (2x3mtr. all in)
Premium leden (10% korting) €1124,10 exclusief btw. (2x3mtr. all in)
VIP partnership (20% korting) €999,20 exclusief btw. (2x3mtr. all in)

Met 10% vroegboekkorting:
Zonder lidmaatschap: (10% vroegboekkorting) €1124,10  exclusief btw. (2x3mtr. all in)
Basic lidmaatschap: (10% vroegboekkorting) €1124,10  exclusief btw. (2x3mtr. all in)
Premium leden (10% korting + 10% vroegboekkorting) €1011,69 exclusief btw. (2x3mtr. all in)
VIP partnership (20% korting + 10% vroegboekkorting) €899,28 exclusief btw. (2x3mtr. all in)

In overleg kan er gebruik gemaakt worden van Preferred Stands (met een groter oppervlak op de beste plaatsen op de beursvloer) of kleinere deelstands speciaal voor zzp’ers voor een lager tarief.

Vroeg boeken:  10% extra korting, bovenop de reguliere standprijs.
Actie geldt tot 31 mei 2023. Minimale aanbetaling voor reservering is 25%.
Aanbetaling moet ontvangen zijn vòòr sluiting vroegboekkorting (31/05).
Restbetaling (75%) volgt begin 2024 of eerder in overleg.

 

Leren van de reacties

We zijn bedolven onder de positieve reacties en felicitaties. Als organisatie is dat genieten. Toch willen we ook leren van deze eerste editie. Zodoende willen we jullie vragen om in een korte vragenlijst aan te geven wat je als positief hebt ervaren en wat je anders zou willen zien.

Deze waardevolle informatie kunnen we gebruiken om een volgende editie nóg beter neer te zetten en onszelf waar mogelijk te verbeteren.  Wil je deze invullen voor ons en eventueel doorsturen naar mede-exposanten zodat we veel informatie en reacties kunnen verzamelen?

Dank je wel. Tot volgend jaar!

 

Het (korte) vragenformulier

Stap 1 van 2
Vul hier het e-mailadres is waarmee je bij ons bekend bent.
Vul hier je bedrijfsnaam in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exposanten reviews