Parkeren tijdens de Mega Expo 2024

Vorig jaar bleek de Mega Expo een nog veel groter succes dan verwacht! Gevolg; alle parkeerplekken bij Van der Valk waren bezet en gasten parkeerden zelfs langs de randen van de weg om toch binnen te kunnen komen. Omdat er dit jaar een nóg grotere opkomst verwacht wordt, heeft het Maasvallei Netwerk voorzorgsmaatregelen genomen. Er komen professionele verkeersregelaars om het parkeren te begeleiden en samen met Dekkers Business Bikes, Van der Valk Cuijk en évive aan het water is er een promotionele actie op touw gezet die zorgt voor nog meer parkeergelegenheid. Lees snel verder…

 

Dekkers Business Bikes - Van der Valk - évive aan het water

 

Promotionele actie

Er wordt op enkele minuten fiets-afstand een extra parkeervoorziening getroffen bij het schitterende ‘Strandpaviljoen évive aan het water’. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor een elektrische leenfiets die ze gratis kunnen gebruiken om zelf naar Van der Valk te fietsen. De actie wordt verzorgd door Dekkers Business Bikes die met twee bussen en een aanhangwagen vol elektrische fietsen bijspringt om ondernemers uit de regio een sportief alternatief te bieden.

De reacties zijn zeer positief: “Het is hartstikke leuk om op deze manier de elektrische fietsen te leren kennen en het is in minder dan 7 minuten fietsen perfect om fris en vitaal de beurs te betreden”. Na de beursdag fiets je terug naar je auto en lever je de leen-fiets kosteloos weer in.

 

Samen Werken in de Regio

Deze driehoeksverhouding tussen drie sterke en gewaardeerde merken, namelijk Dekkers Business Bikes, Van der Valk hotel Cuijk en Strandpaviljoen évive aan het water is een perfect voorbeeld hoe ondernemers elkaar kunnen versterken door samen te werken. “Dit is precies wat we willen uitdragen met dit evenement” zegt organisator Erik Wille. “We zijn blij met deze leuke creatieve oplossing, het komt vooral de bezoekers ten goede. Zo kan iedereen die dat wil de beurs bezoeken en is er eigenlijk altijd een alternatief voorhanden zonder dat het succes gehinderd wordt door een eventueel parkeertekort.”.

 

Fietsroute

 

Doe mee met de actie, meld je aan!

Meld je aan via onderstaand formulier. We reserveren een elektrische Karo-fiets van Dekkers Business Bikes voor je.
Je kunt direct naar dit adres rijden: Strandpaviljoen évive, Lange Linden 35a, 5433 NB Katwijk.

• Breng een geldig legitimatiebewijs mee, ter controle van je identiteit bij het meegeven van de fietsen.
• Parkeer de fiets bij Van der Valk voor de deur, houd de sleuteltjes bij je gedurende het evenement.
• Houd er rekening mee dat je de fietsen uiterlijk om 21:30u weer inlevert op dezelfde plaats waar je ze in ontvangst genomen hebt.
• Meld eventuele vragen en opmerkingen direct bij de entreebalie bij Van der Valk.
• Er is een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Reserveren geeft voorrang, op is op.

 

Direct aanmelden

We gebruiken dit e-mailadres éénmalig om je een bevestiging te sturen.
Vul je persoonlijke telefoonnummer in.
Ik heb deze gegevens volledig en naar waarheid ingevuld. Ik zal tijdens de leenperiode zorgdragen voor correct gebruik van de fiets die me ter beschikking is gesteld en deze na afloop retourneren.