Wil je deelnemen aan de Mega Expo 2024?

Tijdens een nieuwe bruisende editie van de Maasvallei Mega Expo op donderdag 25 april 2024 kun je deelnemen als exposant. Met een ruime 50 beschikbare stands, bemand door lokale ondernemers en zo’n 500 bezoekers die komen netwerken. Laat deze kans niet onbenut en presenteer jouw onderneming op een leuke en professionele wijze. Wij zorgen voor een geheel verzorgd evenement, waarbij deelname betekent dat je een ‘all-in stand’ boekt waarbij je jouw stand màg aankleden, maar in de basis alles al verzorgd is. Je bepaalt helemaal zelf hoe groot je uitpakt.

 

Groen Tuinarchitectuur

De organisatie zorgt voor de exposantenavond waarbij netwerken centraal staat. Er volgt en mooie en zeer uitgebreide marketingcampagne vooraf en tijdens de beursdag is er een aangeklede beursvloer en interessante en waardevolle workshops. Voor de standhouders wordt goed gezorgd: er is koffie/thee en een heerlijk luxe broodjesbuffet. Nadien is er natuurlijk een afsluitende netwerkborrel om het succes met elkaar te vieren.

Doe je ook mee? Bekijk hieronder de voorlopige reserveringen. Wil je zelf een stand boeken? Vul dan het informatieformulier in, dan nemen we contact met je op om jouw standplaats te bespreken of bel zelf naar 0485-202060. De reserveringen verlopen in hoog tempo. Wil je de beste plekken, wacht dan niet te lang met reserveren.

Zaalindeling2024-v19

 

 

Vraag informatie aan

Vul onderstaand formulier in en er wordt contact met je opgenomen om jouw wensen te bespreken. We kunnen je dan inzicht geven in de beschikbaarheid van stands, de prijzen en de diverse opties die er zijn. Vol is vol, er zijn ruim 50 stands die we kunnen vergeven op volgorde van aanmelding.

Met welk bedrijf of organisatie zou je willen deelnemen aan de beurs?
Vul de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Hoe kunnen we je bereiken? Vul bij voorkeur een mobiel of direct telefoonnummer in.