Kom exposeren op de Maasvallei Mega Expo 2024

Het is een exclusieve kans om je bedrijf of organisatie te presenteren aan het grote publiek. Deel mee in de aandacht die we vestigen op de exposanten in het slimme marketingtraject. Profiteer van de unieke looproute, waardoor alle bezoekers jouw stand zien. Leer elkaar kennen tijdens de exposantenavond, het opbouwen en het diner. Ontvang ‘Golden Tickets’ om al je relaties een uitnodiging te kunnen schenken. En achteraf is er een gezellige netwerkavond waarbij is gezorgd voor muziek, een hapje en een drankje. Doe je ook mee?

Zaalindeling2024-v19

 

In deze fase vergeven we de laatste standruimtes. Geef je voorlopige gewenste standnummer(s) door, dan nemen we contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken en de reservering definitief te maken. Mocht jouw gewenste standnummer al bezet zijn, dan zoeken we in overleg een passende oplossing. De plattegrond zoals hieronder afgebeeld is de voorlopige plattegrond. Waar sta jij op 25 april?

 

 

Vul je gegevens in en neem een optie op een stand

Deze bedrijfsnaam komt op de factuur die je van ons ontvangt.
Vul voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Indien van toepassing; naar dit e-mailadres wordt de factuur verstuurd.
Het gewenste standnummer is pas gegarandeerd na bevestiging van de organisatie. Kies je een stand met een "P", geef dan "Preferred stand" aan hieronder, zodat de prijsberekening juist wordt weergegeven.
Kies je gewenste betaalwijze en bijbehorende vroegboekkorting.
Vul hier opmerkingen of vragen in, we zullen hierover contact met je opnemen. Voor de beurs ontvang je van ons een extra vragenlijst voor de inrichting van de stand en het aantal exposanten dat namens je bedrijf deelneemt.
Bij het plaatsen van je handtekening ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden, het Privacybeleid en ga je akkoord dat je standhouder bent op de Maasvallei Mega Expo 2025.