NIEUWSBRIEF EXPOSANTEN

Hallo exposant!
Bedankt voor je geplande deelname aan de Maasvallei Mega Expo 2023. Jouw vertrouwen zorgt ervoor dat we samen een evenement neer kunnen zetten dat alle ondernemers in de regio iets te bieden heeft. Onze kernwaarden “Verbinden, Kennisdeling, Zichtbaarheid en Plezier maken” vallen naadloos samen met de beurs die we met jou gaan organiseren in het Van der Valk in Cuijk op 20 april. Met nog 6 weken te gaan is het tijd om jullie actief te berichten over enkele belangrijke zaken. De komende weken zullen we je communicatie sturen, met belangrijke tips, adviezen en vragen. We willen je met nadruk vragen om deze nieuwsbrieven aandachtig te lezen en waar nodig te reageren.

 

Exposantenavond donderdag 30 maart

Zoals aangekondigd is voorafgaand in de beurs, een exposantenavond. Alle exposanten treffen elkaar op 30 maart in het Van der Valk in Cuijk (in het Grand Café). Noteer deze datum vast in je agenda.

Tijdens deze avond krijgen alle exposanten een heldere briefing met tips over gedrag, aankleding en inrichting van de stand en goede voorbeelden voor het bedenken van exclusieve beursacties en beursaanbiedingen. Je krijgt inspiratie om het maximale uit je beursdeelname te halen.
We geven je ook uitleg om de speciale promotiekit te kunnen gebruiken in het eigen netwerk om zo het succes in de zichtbaarheid aan te jagen. Per exposant worden 15 ‘Golden Tickets’ uitgereikt.

We hebben grootmeester in ‘Meet&match’ René Luijten gevraagd om tijdens deze avond op een leuke manier het gesprek op gang te brengen door middel van een workshop. Je gaat door een beproefde methode andere ondernemers uit de regio leren kennen onder het genot van een drankje. Zo ken je al de eerste nieuwe zakenrelaties voordat de beurs begonnen is.

Het programma van deze avond start om 19:30u  (inloop vanaf 19:00u.) en duurt tot circa 22:00u. De exposantenavond wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Land van Cuijk. Aanmelden kan met het formulier aan het einde van deze nieuwsbrief onderaan de pagina.

 

Geef wensen op tijd door

In de basis zorgen we voor de inrichting van je stand. Er staat een grote steigerhouten statafel met twee hoge luxe krukken, chroom met wit lederen zitting. De achterwand van elke stand is een zwaar ‘Pipe & drape’-doek, om de beurs een gezellige en luxueuze uitstraling te geven. Elke standhouder krijgt een Forex bedrijfslogo bord van 80x140cm met afgeronde hoeken, inclusief verlichting. Het bord wordt in overleg met de standhouder gemaakt door de ontwerpservice. Na afloop van de beurs krijgen alle exposanten dit bedrijfslogo bord gratis aangeboden.

Iedere stand krijgt beschikking over drie stroompunten, waarvan er één gebruikt wordt voor de verlichting van het bedrijfslogo bord. Heb je meer stroompunten nodig of krachtstroom, laat het dan op tijd weten aan de organisatie, zodat dit meegenomen kan worden in het stroomplan. Vervolgens mag de stand ingericht worden naar eigen wens. Houd rekening met de maximale hoogte van de zaal. Die is 2.75mtr. Geef specifieke wensen graag tijdig door (uiterlijk vrijdag 7 april) en vermeld het betreffende standnummer. Zo kun en mag je er bijvoorbeeld voor kiezen om eigen meubilair mee te nemen of een eigen achterwand of een krachtstroompunt. Laat dit op tijd weten.

Onderstaande afbeelding is een representatieve voorbeeldweergave van een 2x3mtr stand. Het folderrek en de planten zijn ter decoratie en zijn niet inbegrepen. Dergelijke artikelen en nog vele andere objecten kunnen op eigen initiatief worden gehuurd via onze partner Empire-Events & Entertainment.  Eventmanager Katrijn Ebben kan met je meedenken. Telefoon: 0485-350908 of mail: k.ebben@empire-events.nl.

Voorbeeldopstelling stand ingericht.

 

We vragen je support

Het organiseren van een ondernemersbeurs van deze grootte is wat we graag doen en waar we goed in zijn. Naast de organisatie, de aankleding van de zaal en de workshops is het aansluiten van 50 geschikte ondernemers en het uitnodigen en mobiliseren van honderden bezoekers een flinke klus. Vanaf half maart gaan we actief aan de slag met de bezoekerswerving en een grote regionale  marketingcampagne.

We realiseren ons dat we zelf ook onderdeel zijn van een groot, krachtig netwerk van ondernemers waar we een beroep op kunnen doen. Ondanks dat het financiële break-even punt is bereikt, willen we nog zo’n 10 stands gevuld hebben om de zaal de voldoende ‘body’ en diverse invulling te geven.

We willen je vragen om actief mee te denken over 1 of 2 collega-ondernemers die je graag tegen zou komen als mede-exposant op de beursvloer; collega-bedrijven die de waarde voor het evenement vergroten. Hoe meer exposanten we mogen verwelkomen, hoe meer succes we samen creëren. Heb  je een collega-ondernemer die net zo enthousiast wordt van dit evenement als wij? Wees een ambassadeur, beveel deelname aan en breng hen in contact met ons. Ook als ze geen lid zijn van het Maasvallei Netwerk.

 

Aanmelden voor de exposantenavond

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de exposantenavond en kun je collega-bedrijven aanbevelen. Via het formulier kun je ook een hoge kwaliteit logo aanleveren, bij voorkeur een .ai of .psd bestand, die we kunnen bezorgen bij onze ontwerpservice.  Het ontwerp van jouw bedrijfslogo wordt gemaakt door partner Roel Olieslagers. Hij stuurt een proefdruk en zal zorgen voor de vervaardiging van de bedrijfslogoborden. Zijn contactgegevens vind je ook in de ledengids.

 

1
2
3
Vul de bedrijfsnaam in waarmee je exposeert.
Naar welk e-mail adres mogen we de bevestiging van aanmelding(en) sturen?
Hoeveel personen kunnen we van jouw bedrijf verwachten op de exposantenavond
Denk aan stroomgebruik, vragen over geluid, laden & lossen, de catering, het programma, de marketing etc.