NIEUWSBRIEF EXPOSANTEN

Hallo exposant!

Afgelopen jaar was een succes dat al onze verwachtingen overtrof! De standhouders zetten hun beste beentjes voor en we maakten er een ongekend succes van. Dat smaakt naar meer; de nieuwe Maasvallei Mega Expo voor 2024 zit in de planning.

Bedankt voor je aanmelding om deel te nemen als standhouder. Jouw vertrouwen zorgt ervoor dat we samen een evenement neer kunnen zetten dat alle ondernemers in de regio iets te bieden heeft. Onze kernwaarden “Verbinden, Kennisdeling, Zichtbaarheid en Plezier maken” vallen naadloos samen met de beurs die we met jou gaan organiseren in het Van der Valk in Cuijk op 25 april. 

Met nog een paar weken te gaan tot de voorbereidende exposantenavond op 4 april, is het tijd om jullie actief te berichten over enkele belangrijke zaken. De komende weken zullen we je geregeld communicatie sturen, met belangrijke tips, adviezen en vragen. We willen benadrukken om deze komende nieuwsbrieven aandachtig te lezen en er waar nodig op te reageren.

 

Exposantenavond donderdag 4 april

Zoals aangekondigd is voorafgaand aan de beurs, een exposantenavond gepland. Alle exposanten treffen elkaar op 4 april in het Van der Valk in Cuijk (in het Grand Café). Noteer deze belangrijke datum vast in je agenda.

Tijdens deze avond krijgen alle exposanten een briefing met tips over gedrag, marketing, aankleding en inrichting van de stand. We delen goede voorbeelden voor het bedenken van exclusieve beursacties en beursaanbiedingen. Je krijgt inspiratie om het maximale uit je beursdeelname te halen.
We geven je ook uitleg om de speciale marketing promotiekit te kunnen gebruiken in je eigen netwerk om zo de regionale zichtbaarheid aan te jagen. Per exposant worden 15 ‘Golden Tickets’ uitgereikt om actief je eigen zakelijke netwerk uit te nodigen om als gast de beurs te komen bezoeken.

We hebben grootmeester in ‘Meet&Match’ René Luijten gevraagd om, net als afgelopen editie, tijdens deze avond op een leuke manier het gesprek op gang te brengen. De reviews waren vorig jaar fantastisch en ook nu ga je door een beproefde methode andere ondernemers uit de regio leren kennen. Zo ken je al de eerste nieuwe zakenrelaties voordat de beurs begonnen is.

Het programma van deze avond start om 19:30u  (inloop vanaf 19:00u.) en duurt tot circa 22:00u. Aanmelden kan met het formulier aan het einde van deze nieuwsbrief onderaan de pagina.

René Luijten - Meet & Match Events

 

Geef wensen op tijd door

In de basis zorgen we voor de inrichting van je stand. Er staat een grote luxe witte statafel met twee hoge chromen krukken met wit-lederen zitting. De achterwand van elke stand is een zwaar ‘Pipe & drape’-doek, om de beurs een gezellige en luxueuze uitstraling te geven. Elke standhouder krijgt een Forex bedrijfslogo bord met afgeronde hoeken. We zorgen zelfs voor de verlichting. Het bord wordt in overleg met de standhouder gemaakt door de ontwerpservice. Na afloop van de beurs krijgen alle exposanten dit bedrijfslogo bord gratis aangeboden.

Iedere stand krijgt beschikking over drie stroompunten, waarvan er één gebruikt wordt voor de verlichting van het bedrijfslogo bord. Heb je meer stroompunten nodig of krachtstroom, laat het dan op tijd weten aan de organisatie, zodat dit meegenomen kan worden in het stroomplan. Vervolgens mag de stand ingericht worden naar eigen wens. Houd rekening met de maximale hoogte van de zaal. Die is 2.75mtr. Geef specifieke wensen graag tijdig door (tot uiterlijk vrijdag 4 april) en vermeld het betreffende standnummer. Zo kun en mag je er bijvoorbeeld voor kiezen om eigen meubilair mee te nemen of een eigen achterwand. Laat dit op tijd aan ons weten. Als je het op prijs stelt, denken we ook graag met je mee.

Onderstaande afbeelding is een representatieve voorbeeldweergave van een 2x3mtr stand. Het folderrek en de planten zijn ter decoratie en zijn niet inbegrepen. Dergelijke artikelen en nog vele andere objecten kunnen op eigen initiatief worden gehuurd via onze partner Empire-Events & Entertainment.  Eventmanager Katrijn Ebben kan met je meedenken. Telefoon: 0485-350908 of mail: k.ebben@empire-events.nl.

Voorbeeldopstelling stand ingericht.

 

We vragen je support

Het organiseren van een ondernemersbeurs van deze grootte is wat we graag doen en waar we goed in zijn. Naast de organisatie, de aankleding van de zaal en de workshops is het aansluiten van 55 geschikte ondernemers en het uitnodigen en mobiliseren van honderden bezoekers een flinke klus. Vanaf april gaan we actief aan de slag met de bezoekerswerving en een grote regionale marketingcampagne.

We realiseren ons dat we zelf ook onderdeel zijn van een groot, krachtig netwerk van ondernemers waar we een beroep op kunnen doen. Ondanks dat het financiële break-even punt is bereikt, willen we ten minste nog zo’n 10 stands gevuld hebben om de zaal voldoende ‘body’ en meer diverse invulling te geven. Daarom willen we je vragen om mee te denken:

We willen je vragen om actief 1 of 2 collega-ondernemers uit te nodigen die je graag tegen zou komen als mede-exposant op de beursvloer; collega-bedrijven die de waarde voor het evenement vergroten. Hoe meer exposanten we mogen verwelkomen, hoe meer succes we samen creëren. Heb je een collega-ondernemer die net zo enthousiast wordt van dit evenement als wij? Dan vragen we je om een ambassadeur van de Mega Expo te zijn en beveel deelname aan. Je mag hen in contact brengen met ons, ook als ze geen lid zijn van het Maasvallei Netwerk.

 

Exposantenavond Maasvallei Mega Expo

 

Aanmelden voor de exposantenavond en doorgeven stand inrichting

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de exposantenavond en kun je collega-bedrijven aanbevelen. Via het formulier kun je ook de inrichting van je stand en een hoge kwaliteit logo aanleveren, bij voorkeur een .ai of .psd bestand, die we kunnen bezorgen bij onze ontwerpservice.  Het ontwerp van jouw bedrijfslogo wordt gemaakt door partner Roel Olieslagers -Creatieve reclame uit Beugen. Hij stuurt een proefdruk en zal zorgen voor de vervaardiging van de bedrijfslogoborden. Zijn contactgegevens vind je ook in de ledengids.

 

1EXPOSANTENAVOND
2AANBEVELEN EXPOSANT
3STANDINRICHTING
Vul de bedrijfsnaam in waarmee je exposeert.
Via deze persoon loopt alle communicatie. Het is zijn/haar verantwoordelijkheid om dit met de rest van de standhouders te communiceren.
Naar welk e-mail adres mogen we de bevestiging van aanmelding(en) sturen?
Hoeveel personen kunnen we van jouw bedrijf verwachten tijdens de exposantenavond?