Zzp NOB BOOST actiepagina.

Krijg 2 gratis Golden Tickets met een waarde van €174,95 p/s.

Zzp NOB BOOST logoOndernemersclub Maasvallei Netwerk en Zzp NOB BOOST! hebben de handen ineengeslagen om bedrijven en ondernemers in de regio Land van Cuijk en omgeving, wind in de zeilen te geven. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om een regionale bedrijvenbeurs te organiseren bij Van der Valk in Cuijk. Er zijn 50 plaatsen voor ondernemers om zich te presenteren, er worden waardevolle en interessante workshops georganiseerd en we vieren het ondernemerschap na afloop van de beurs in het Grand Café.

Bezoekerstickets zijn gratis, maar als je echt als een VIP rond wilt lopen, boek je Golden Tickets die gelden als een passe-partout entreebewijs. Ze geven toegang tot de workshops, je krijgt een goodiebag* en als je dat wilt staat er een professionele fotograaf voor je klaar om een hoge kwaliteit profielfoto van je te maken, voor je profielen op socialmedia. Zo presenteer je jezelf op je beste manier aan jouw publiek!

Speciaal voor alle nieuwsbriefontvangers van Zzp NOB BOOST! hebben we een aantal Golden Tickets beschikbaar. Wil je ze graag hebben? Vul je gegevens in en vertel wie je wilt meenemen en waarom. Dan sturen wij jou twee kortingsvouchers toe per post waarmee je 100% korting krijgt en dus voor niets Golden Tickets kunt boeken.

We gebruiken je gegevens om éénmalig vouchers te verzenden, we gebruiken deze informatie niet voor andere doeleinden.

 * Er zijn 500 goodiebags: op=op, zo lang de voorraad strekt. Er zijn vier workshops met 40 zitplaatsen en enkele staplaatsen per workshop, vol=vol.

Claim jouw twee vouchers en krijg Golden Tickets!

Vul hieronder je adres in en we sturen binnen enkele dagen één of twee vouchers naar je toe per post. Met die voucher(s) kun je online gratis jouw Golden Tickets boeken met 100% korting. Zo kun je voor niets naar binnen. Wees snel, want het aantal Golden Tickets is beperkt en op=op !

Voor- en achternaam
Bedrijfsnaam
Vestigingsadres waar de tickets naartoe gestuurd worden. Vergeet het huisnummer niet te vermelden!
Deze keuze geldt niet als definitieve reservering. Je kunt op de dag zelf deelnemen door je ter plekke aan te melden. Per workshop zijn er 40~50 beschikbare plaatsen.
We sturen je éénmalig een bevestiging en éénmalig een reminder voor de beurs. (Geen spam!)
Krijg je nog geen nieuwsbrieven van zzp NOB BOOST? We sturen geen spam. Afmelden kan altijd.
Je mag deze actiepagina aanbevelen bij collega's.