Mega Expo winactie

Heb je Golden Tickets weten te bemachtigen? Gefeliciteerd! Je hebt toegang tot een heel scala aan extra’s tijdens de beurs. En door de persoonlijke promotiecode die je gebruikt bij het reserveren van je toegangsbewijs, neem je ook heel gemakkelijk deel aan de winactie. In dit artikel leggen we je uit wat je kunt winnen en hoe je mee kunt doen.

 

 

Golden Tickets

Met een Golden Ticket heb je een passe Partout ticket die je toegang geeft tot:
• De twee paneldiscussies met Peter Linders
• De 4 workshops georganiseerd door zzp NOB Boost
• De 2 waardevolle speedmatchingsessies met René Luijten
• Je krijgt een goodiebag bij de entree
• Je kunt gratis een professionele profielfoto voor je socials laten maken
• Je mag aansluiten bij de afsluitende netwerkborrel
• Je krijgt een gratis drankje als je het strookje dat aan je Golden Ticket zit, inlevert bij de bar na 21:00u
• Meedoen aan de winactie

 

Wat kun je winnen?

Door deel te nemen aan de winactie, maak je kans op een gratis korte promotievideo en promotie van de video via alle kanalen van het Maasvallei Netwerk. Je bereikt tot 15.000 regionale mede-ondernemers met jouw eigen video! We bezoeken jouw onderneming en maken een leuke actieve en wervende video van 1 à 2 minuten. Tevens krijgt de winnaar een jaar lang Premium-lidmaatschap. Deze winactie heeft een waarde van €999,- (niet inwisselbaar voor geld of overdraagbaar).
De winactie is mede mogelijk gemaakt door Wux internetbureau uit Cuijk, de hoofdsponsor van het Maasvallei Netwerk en zzp NOB BOOST. Hieronder een voorbeeldvideo.

 

Zo doe je mee

Lever het strookje dat aan je Golden Ticket vastzit, in tijdens de netwerkborrel aan de bar. Je ontvangt een gratis welkomstdrankje. De strookjes worden verzameld en door de unieke promotiecodes, kunnen we je deelname identificeren. Zorg dus dat je Golden Ticket(s) hebt gebruikt om je toegangsbewijzen te reserveren. Zo kunnen we jouw naam aan de unieke promotiecode koppelen en maak je kans als je je strookje bij de bar inlevert. Zo makkelijk is het!

 

Voorwaarden

Iedereen die een Golden Ticket heeft gebruikt om een toegangsbewijs te reserveren kan meedoen met de actie en kans  maken. De trekking vindt ad random plaats tijdens de netwerkborrel om 22:00u. Ben je al lid van het netwerk? Dan krijg je het navolgende jaar Premium-lidmaatschap cadeau. Prijzen zijn niet over te dragen en kunnen niet worden ingewisseld voor geld of andere waarde/service/diensten. In geval van enige ambiguïteit of onduidelijkheid met betrekking tot de interpretatie van deze bepalingen, behoudt de organisatie het uiteindelijke beslissingsbevoegdheid om een definitieve en bindende beslissing te nemen. De winactie is maximaal 1 jaar geldig en mag dus op een later tijdstip worden verzilverd, maar vòòr 25 april 2025.