NIEUWSUPDATE EXPOSANTEN (2)

Hallo exposant!

We sturen je een tweede update: nog zo’n vier weken en dan is het zo ver. We kijken reikhalzend uit naar 25 april, de dag dat de tweede editie van de Maasvallei Mega Expo weer gaat plaatsvinden in het Van der Valk in Cuijk. Met deze nieuwsbrief willen we je informeren over enkele belangrijke zaken. We willen je met nadruk vragen om deze nieuwsbrieven aandachtig te lezen en eventueel door te sturen naar mede-exposanten. Mocht je de vorige nieuwsupdate willen bekijken: die vind je hier.

 

Exposantenavond donderdag 4 april

Aankomende donderdag ontmoeten we elkaar bij Van der Valk in Cuijk (Grand Café). Jullie hebben bijna allemaal gereageerd en aangemeld. Hartelijk dank daarvoor. We gaan donderdagavond om 19:00 open en we starten het programma om 19:30u. We hebben besloten om niet alleen het glas te heffen, maar ook inhoudelijk waardevolle informatie te delen met jullie in de vorm van een briefing. We gaan je tools aanreiken om het maximale uit je beursdeelname te halen! Wij zorgen voor drankjes en pen/papier zodat je notities kunt maken.

We hebben de hulp ingeschakeld van een zwaargewicht in zijn vakgebied: René Luijten. Hij is bedenker van het succesvolle Meet & Match -concept waarbij hij met veel ervaring netwerkgesprekken modereert. René weet precies wat ondernemers bezighoudt. Hij is al sinds jaar en dag eigenaar van netwerkorganisatie BS Morgen in het zuiden van Nederland. We zijn enorm trots om hem aan boord te hebben tijdens onze exposantenavond. Vorig jaar maakte hij van de exposantenavond een doorslaand succes. Hij verzorgt ook dit jaar weer de workshop.

19:00u-19:30u – Welkom: Kennismaken met elkaar om samenwerking makkelijker te maken met als doel: de beursbezoeker een fantastische dag bezorgen.
19:30u-19:40u – Toast: Start programma
19:40u-20:00u – Briefing:  Horen wat je kunt verwachten op de dag zelf, logistiek, catering, doornemen van het programma, uitleg over bezoekerswerving.
20:00u-20:30u – Briefing:  Inspiratie opdoen: stand inrichting en aankleding, beursacties, ludieke aandachtstrekkers, giveaways, professionele opstelling etc.
20:30u-22:00u – Workshop: De meest initiatiefrijke ondernemers nog beter leren kennen tijdens een Meet & Match, zodat je al meteen de meeste exposanten kent.
22:00u-22:30u – Netwerken: Gezellig napraten en borrelen tot ongeveer 22:30u

Wizard card

Tijdens de exposantenavond krijgt iedereen een speciaal beursaanbod: We geven tijdens de briefing kort uitleg over een nieuw soort NFC-kaart, waarmee je in 1 seconde al je gegevens kunt delen met de beursbezoekers, door je Wizard card tegen zijn of haar telefoon aan te houden.

Naast een forse combinatiekorting op je bestelling, krijg je twee op-maat-gemaakte kaarten met je bedrijfslogo en een Google-reviewkaart die voor je klaarliggen in je stand. Zo kun je ze meteen gebruiken! Zo kun je eenvoudig je gegevens achterlaten bij prospects en het aantal positieve Google bedrijfsreviews ‘boosten’. De kaart werkt niet alleen op de beursvloer, maar kun je in het dagelijks leven ook gebruiken. Wil je je alvast verdiepen? Kijk op: www.wizardcard.nl

Wizard card combinatie beursdeal

 

Goodiebags

We gaan dit jaar goodiebags maken voor alle bezoekers met een Golden Ticket. Tijdens de exposantenavond gaan we daar inhoudelijk meer informatie over delen. Je kunt nu al nadenken wat je zou willen achterlaten bij de bezoekers. Zorg voor iets van waarde dat ze mee naar kantoor nemen en wat jouw naam of merk ook na de beurs nog versterkt. Er zijn maximaal 500 goodiebags. Je mag meedoen met minimaal 100 items of een veelvoud. Het moet een waardevolle bijdrage bieden aan de goodiebag, we willen geen tas vol reclamefolders meegeven aan de bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan: magneten, pennen, aanstekers, sleutelhangers, pepermuntjes, boekjes, waardebonnen etc.