NIEUWSBRIEF EXPOSANTEN (2)

Hallo exposant!

We sturen je een tweede update: nog zo’n drie weken en dan is het zo ver. We kijken reikhalzend uit naar 20 april, de dag dat de Maasvallei Mega Expo eindelijk, na 4 jaar radiostilte, weer in volle glorie kan plaatsvinden.
Met deze nieuwsbrief willen we je informeren over enkele belangrijke zaken. We willen je met nadruk vragen om deze nieuwsbrieven aandachtig te lezen en waar nodig te reageren. Mocht je de vorige nieuwsbrief willen bekijken: die staat hier.

 

Exposantenavond donderdag 30 maart

Aankomende donderdag dan ontmoeten we elkaar bij Van der Valk in Cuijk (Grand Café). Jullie hebben bijna allemaal gereageerd en aangemeld. Hartelijk dank daarvoor. We gaan donderdagavond om 19:00 open en we starten het programma om 19:30u. We hebben besloten om niet alleen het glas te heffen, maar ook inhoudelijk waardevolle informatie te delen met jullie in de vorm van een briefing. We gaan je tools aanreiken om het maximale uit je beursdeelname te halen! Wij zorgen voor wat drankjes en pen/papier zodat je notities kunt maken.

19:00u-19:30u Kennismaken met elkaar om samenwerking makkelijker te maken met als doel: de beursbezoeker een fantastische dag bezorgen.
19:30u-19:40u Start programma: glas heffen!
19:40u-20:00u Briefing:  horen wat je kunt verwachten op de dag zelf, logistiek, catering, doornemen van het programma, uitleg over bezoekerswerving en Golden Tickets.
20:00u-20:30u Inspiratie opdoen: stand inrichting en aankleding, beursacties, ludieke aandachtstrekkers, giveaways, professionele opstelling etc.
20:30u-22:00u De meest initiatiefrijke ondernemers nog beter leren kennen tijdens een Meet & Match, zodat je al meteen de meeste exposanten een beetje kent.
22:00u-22:30u Gezellig netwerken met een borrel tot ongeveer 22:30u

Meer informatie over Meet & Match workshop

We hebben de hulp ingeschakeld van een zwaargewicht in zijn vakgebied: René Luijten. Hij is bedenker van het succesvolle Meet & Match -concept waarbij hij met veel ervaring netwerkgesprekken modereert. René weet precies wat ondernemers bezighoudt. Hij is al sinds jaar en dag eigenaar van netwerkorganisatie BS Morgen in het zuiden van Nederland. We zijn enorm trots om hem aan boord te hebben tijdens onze exposantenavond. 

 

Wat gaan we doen?
Je gaat waardevolle contacten leggen en resultaatgerichte gesprekken voeren met collega-exposanten.

Dynamische Tafelgesprekken gemodereerd door René Luijten, waarbij je als bedrijf op effectieve wijze in 4 Tafelrondes met 12 tot 24 Exposanten de dialoog aangaat.

De kennismaking middels het DNA Paspoort, de zoekvraag en Match staan hierbij centraal.

 

Met welk doel?
Collega Exposanten beter leren kennen en weten wat ze zoeken, zodat je ook kunt doorverwijzen of voor elkaar iets kunt betekenen.

 

Het resultaat?
Concrete afspraken, adviezen, tips en aanbevelingen!

 

Over René Luijten

De Meet & Match Tafelgesprekken worden georganiseerd en gemodereerd door René Luijten. Bedenker en eigenaar van ondernemersnetwerk BS Morgen en Meet & Match Netwerkevents. Tevens spreker over passie, netwerken, verbinden en samenwerken! Zijn drijfveren zijn; Passie voor ondernemerschap, het inspireren, verbinden, ontwikkelen en in beweging brengen van ondernemer, mens en organisatie! Op weg naar persoonlijke en zakelijke groei met het oog op Maatschappelijk en Sociaal bijdragen. Info: www.reneluijten.nl