Exposeren tijdens de Maasvallei Mega Expo 2023

Deze ondernemersbeurs is bij uitstek geschikt om je te presenteren aan ondernemend Land van Cuijk en Noord-Limburg. Je leert potentiële nieuwe klanten kennen en werkt aan je naamsbekendheid. Met zo’n 50 standhouders zorg je voor een mooie afspiegeling van ondernemers uit de regio. Het wordt je ook nog eens heel gemakkelijk gemaakt: doordachte marketing in het voortraject, de volle aandacht tijdens het evenement en achteraf ben je zichtbaar in de recap-video en in de nieuwsartikelen.

Alles wordt verzorgd, van complete stand met statafels en krukken, tot interessante workshops en uiteraard volledige verzorging van de innerlijke mens tijdens het diner. Interesse in de mogelijkheden? We denken graag met je mee. Je kunt direct alle beschikbare informatie opvragen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

 

Locatie Van der Valk in Cuijk

Op donderdag 20 april 2023 strijken we neer in het gastvrije Van der Valk hotel in Cuijk. Met een unieke en gedetailleerde strategie krijgt iedere exposant de maximale aandacht van bezoekers en mede-exposanten. Aan alles is gedacht; waardevolle workshops en lezingen en vanaf 21u een gezellige netwerkborrel in het Grand Café om samen het glas te heffen en het succes te vieren.

LOCATIE
Van der Valk Hotel Cuijk – (Raamweg 10)
De Maasvallei Mega Expo vindt plaats op de gehele bovenverdieping. De afsluitende borrel en netwerkavond vinden plaats in het Grand Café op de begane grond.

BELANGRIJKE TIJDSTIPPEN
Opbouwen standhouders: 09.00u tot 14.00u
Opening wethouder Economische Zaken, dhr. Jilisen: 14.00u
Exposantenronde 1: 14.15u tot 14.45u
Exposantenronde 2: 15.00u tot 15.30u
Beursvloer open voor bezoekers: 16.00u tot 21.00u
Netwerkborrel na afloop: 21.00u tot 0.00u

Boek direct een stand

Informatie over het evenement

Er is plaats voor 50 stands. Een stand wordt in principe door twee personen bemand. Zorg dus voor een compagnon, collega of betrokken medewerker.

Met een normale stand, krijgt een exposant 6 m² (2x3mtr) beursvloer, daarbinnen wordt een grote steigerhouten statafel (80x80cm) met een wit tafelblad geplaatst met twee hoge luxe krukken, chroom met wit lederen zitting.

De achterwand van elke stand is afgerokt met zwaar ‘pipe-and-drape’-doek, om de beurs een gezellige en luxueuze uitstraling te geven. Neem je graag een eigen achterwand mee? Houd dan rekening met de maximale maten, ook hoogte!
Geef afwijkingen of wensen tijdig door aan de organisatie en vermeld duidelijk het stand nummer. Dan denken we met je mee, indien gewenst. Bel: 0485 20 20 60

Een standhouder krijgt een groot Forex bedrijfslogobord, inclusief verlichting. Het bord wordt in overleg met de standhouder gemaakt door de ontwerpservice. De exacte eisen voor aanlevering ontvang je tijdig. Na afloop van de beurs krijgen alle exposanten dit bord gratis aangeboden. Er mag ook eigen meubilair en inrichting worden meegebracht. Verzoek is om dit tijdig door te geven, dan wordt er geen meubilair geplaatst.

Onderstaande afbeelding is een representatieve voorbeeldweergave van een 2x3mtr stand. Het folderrek en de planten zijn ter decoratie en zijn niet inbegrepen. Dergelijke artikelen, en nog vele andere objecten kunnen op eigen initiatief worden gehuurd via onze partner Empire events & entertainment. Contactinformatie staat in de ledengids van het Maasvallei Netwerk. Deze opstelling is ter illustratie en kan afwijken van de realiteit.

Voorbeeldopstelling stand ingericht.

Deelname als standhouder is inclusief gebruik van het lopend broodjesbuffet van 17.00u tot 19:30u, beneden in de Merwedezaal. Er zijn o.a. belegde broodjes, broodjes kroket, fruit, soep, koffie/thee en andere versnaperingen. Per stand kan door twee personen gebruik gemaakt worden van deze faciliteit. Meerdere personen graag aanmelden bij de organisatie. Er geldt een meerprijs. Lunchen tijdens het opbouwen van de beursvloer/stands, kan op eigen kosten in het restaurant van Van der Valk.

Alle stands zijn voorzien van drie elektriciteitspunten (waarvan er één gebruikt wordt voor de verlichting van het bedrijfslogo bord) met 240V elektriciteit. Krachtstroom alleen op nadrukkelijke aanvraag. Neem voor speciale wensen contact op met de organisatie.

Boek direct een stand

 

 

Zzp NOB BOOST

Workshops voor bezoekers

De Maasvallei Mega Expo is een samenwerking met Zzp NOB BOOST!, een initiatief van de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant. Naast het delen van handige informatie voor zelfstandig ondernemers organiseren zij met regelmaat informatieve events in de regio. Zzp NOB BOOST zal gedurende de Maasvallei Mega Expo vier inspirerende workshops verzorgen voor alle bezoekers. Deze workshops zijn van grote waarde voor elke ondernemer en zullen thema’s behandelen zoals communicatie, branding en marketing en cryptovaluta. Het programma van de workshops staat op de bezoekerspagina.

Zzp NOB BOOST zal zelf ook actief promotie voeren voor de Maasvallei Mega Expo 2023 onder zzp’ers, om een juiste balans te vinden tussen mkb’ers en zzp’ers onder de bezoekers en tussen deze twee vormen van ondernemerschap meer verbinding te brengen.

 

Marketing en promotie

Er worden tussen de 250 en 500 bezoekers verwacht. Entree voor de bezoekers is gratis, na online aanmelding. Iedere standhouder en/of Maasvallei-lid krijgt een aantal Golden Tickets om weg te geven binnen zijn of haar zakelijke netwerk.

Golden Tickets
Waarde per ticket: €174,95 exclusief btw (passe-partout)

  • Entreebewijs, inclusief gebruik garderobe en parkeren;
  • Goodiebag & magazine bij binnenkomst (wil je iets in deze goodiebag doen? Meld het tijdig bij de organisatie);
  • Deelname-optie om met voorrang deel te nemen aan 4 workshops t.w.v. €35 per stuk;
  • Gratis koffie of thee op de beursvloer, mogelijk gemaakt door vantienen uit Zeeland (NB);
  • Professionele profielfoto, rechtenvrij, gemaakt door Bona Pictura uit Cuijk, voor eigen social media;
  • Deelname aan de afsluitende netwerkavond, inclusief 1 consumptie.

Elke standhouder krijgt een vermelding op alle Social media-kanalen in aanloop naar het evenement. Ook worden komende maanden diverse persberichten uitgestuurd en is de Maasvallei Mega Expo zichtbaar in de regio met posterboxen rond lantaarnpalen en LED-reclameborden. De radio- en televisiezender Omroep Land van Cuijk zendt diverse spots uit ter promotie van het evenement. Ook staat de grote Maassvallei Mega Expo -reclamekar (een enorme aanhangwagen met een spandoek) op diverse plaatsen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg.
Regionaal ondernemersmagazine InZaken besteedt aandacht aan de Maasvallei Mega Expo met een uitgebreide publicatie. Zo ook RAN Business Nijmegen, Topic Regiomagazine en er wordt actieve promotie gevoerd via Google Adwords via remarketingcampagnes. Door deze goede zichtbaarheid kunnen exposanten middels mond-tot-mondreclame, zelf bezoekers werven voor de beurs door Golden Tickets uit te delen in hun eigen zakelijke netwerk.

Alle exposanten krijgen een social-media kit, met content en uitleg hoe ze hun deelname kunnen promoten. Zo drsgen ze bij aan de marketing die leidt tot een succesvolle goedbezochte beurs. Door een goede samenwerking tussen organisatie en exposanten wordt er een mega-bereik gecreëerd. Voor vragen en uitleg over deze social media kit, kan er contact worden gezocht met de organisatie.

Boek direct een stand

 

De beursvloer

Uitgangspunt is een sfeervolle beursvloer waarbij alle bezoekers langs iedere stand komen door middel van een door IKEA geïnspireerde looproute. Zo krijgen standhouders altijd de maximaal mogelijke exposure. Het evenement zal schitterend aangekleed worden met professionele verlichting, luchtobjecten en rondom geplaatste theaterdoeken om een prettige sfeer en een professionele uitstraling te kunnen garanderen.

indeling beursvloer

 

Stands voor deelnemers

Deelname aan de beurs omvat een “All-in” concept voor twee personen per stand. Er zijn drie soorten stands, met vaste prijzen. Er gelden kortingen voor leden van het Maasvallei Netwerk. Neem contact op om de Factsheet te ontvangen met prijzen en beschikbaarheid.

  • Standaard stand 2×3 m²  (Nog enkele beschikbaar)
  • Preferred stand  2×4,3 m² (Uitverkocht!)
  • Zzp / freelance deelstands: 2×1,5 m² (in overleg mogelijk)

Premiumleden van het Maasvallei Netwerk krijgen 10% korting;
VIP-partners van het Maasvallei Netwerk krijgen 20% korting.

Het boeken van stands volgt op basis van aanmelding. Vol is vol.

Boek direct een stand

 

 

Vraag nu de gratis factsheet aan

 

Vraag informatie aan

Vraag vrijblijvend een factsheet (PDF) aan met informatie over het marketingplan, de prijzen en beschikbaarheid van de laatste stands. We nemen contact met je op om de wensen te bespreken.

Met welk bedrijf of organisatie zou je willen deelnemen aan de beurs?
Vul de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Hoe kunnen we je bereiken? Vul bij voorkeur een mobiel of direct telefoonnummer in.