Vroegboekactie 2025 : Volgend jaar weer?

Wat leuk dat je net zo enthousiast bent over de Mega Expo als wij! Bedankt voor het evaluatiemoment. We gaan alle complimenten, feedback, tips en aanbevelingen in overweging nemen, want in 2025 komt er natuurlijk een vervolg. Sterker nog; we zijn achter de schermen al bezig met de eerste voorbereidingen voor 15 mei. Doe je ook weer mee? Lees hieronder hoe je als eerste een plek kunt kiezen en ook nog korting kunt krijgen als vroegboeker.

 

Beursevaluaties Merci Bedankt!

 

We hebben voor exposanten van de afgelopen editie, een speciaal ‘dank je wel’ in de vorm van een vroegboekactie. Je kunt tot 1 juli gebruik maken van de vroegboekkorting tot 10%!  Je kunt natuurlijk ook als eerste de beste plekken kiezen op de beursvloer. Reageer dus snel! Heb je creatieve ideeën of speciale wensen? Maak die kenbaar, dan denken we met je mee. In dit stadium is er nog heel veel mogelijk.

 

Wat kun je verwachten? 

  • Dezelfde locatie: Van der Valk in Cuijk
  • Exposantenavond 3 april
  • Beursdag 15 mei
  • Bijna dezelfde indeling van de beursvloer, iets groter opgezet
  • Iets meer stands, iets meer bezoekers
  • Vrijwel dezelfde tarieven als de vorige editie

 

 

De beursvloer

Zaalindeling2025

Direct een stand reserveren

Deze bedrijfsnaam komt op de factuur die je van ons ontvangt.
Vul voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Indien van toepassing; naar dit e-mailadres wordt de factuur verstuurd.
Kies je gewenste betaalwijze en bijbehorende vroegboekkorting.
We proberen rekening te houden met je voorkeur. Het gewenste standnummer is pas gegarandeerd na bevestiging van de organisatie.
Vul hier opmerkingen of vragen in, we zullen hierover contact met je opnemen. Voor de beurs ontvang je van ons een extra vragenlijst voor de inrichting van de stand en het aantal exposanten dat namens je bedrijf deelneemt.
Bij het plaatsen van je handtekening ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden, het Privacybeleid en ga je akkoord dat je standhouder bent op de Maasvallei Mega Expo 2025.