Wux Internetbureau Cuijk

Hoofdsponsor Wux pakt groots uit tijdens de Mega Expo. In hun stand kun je alles leren over de Artificial Intelligence en op een leuke creatieve manier kennismaken met de technologie. Het team achter het succesvolle bedrijf vertelt hoe je ai kunt inzetten om je website beter te laten converteren. Ze bouwen niet alleen websites, ze maken koppelingen met bestaande software, richten webshops in en optimaliseren het marketingtraject om websites winstgevend te maken. En het Wux team heeft niet alleen technische en commerciële kennis, ze maken de meest prachtige esthetische ontwerpen.

Mede-eigenaar Bo Pennings zal gedurende de dag ook een waardevolle en leerzame workshop geven over Artificial Intelligence, ook wel ai genoemd. Hij vertelt niet alleen de nieuwste ontwikkelingen, maar hij leert de deelnemers ook de kansen en de gevaren. Een ‘mustgo’ om bij aanwezig te zijn.

Wux internetbureau Cuijk

 

Beursvloer

Wux zal vanaf het centrum van de beursvloer exposeren in stand 36.

Bekijk ook de andere deelnemers en hun standnummers.

 

Zaalindeling Mega Expo 2024

Ook deelnemen?

Deelname aan de beurs omvat een “all-in” concept voor twee personen per stand. Er gelden vaste prijzen met een extra korting voor leden van het Maasvallei Netwerk. Neem contact op om vrijblijvend de Factsheet te ontvangen met prijzen en beschikbaarheid. Het boeken van stands volgt op basis van aanmelding. Vol is vol, dus reageer direct. We nemen contact met je op om de wensen te bespreken. Je kunt ook zelf contact zoeken met vragen: 0485 – 20 20 60.

Factsheets MegaExpo'24

Met welk bedrijf of organisatie zou je willen deelnemen aan de beurs?
Vul de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Hoe kunnen we je bereiken? Vul bij voorkeur een mobiel of direct telefoonnummer in.