Green World Kunstplanten Venray

Mooie kunstplanten, niet van echt te onderscheiden, zijn razend populair! Logisch; groen maakt gezellig en kleed een ruimte aan. Marjon Cremers van Green World Kunstplanten uit Venray kan bedrijfsruimtes prachtig sfeervol aankleden. En je hoeft nooit afgevallen blaadjes te rapen of  water te geven! Ze opende onlangs een eigen showroom in Venray en maakt graag kennis met ondernemers van allerlei sectoren, tijdens de Mega Expo.

De Green World Kunstplanten staan ook in het huiskamercafé op de begane grond van het Van der Valk hotel. Daar zorgen de sfeervolle planten voor de aankleding in de studio waar Peter Linders in gesprek gaat met prominente panelleden.

 

Green World Kunstplanten

Beursvloer

Je vindt Marjon en diverse voorbeelden van haar kunstplanten op standnummer  6.
Bekijk ook de andere deelnemers en hun standnummers.

 

Zaalindeling Mega Expo 2024

Ook deelnemen?

Deelname aan de beurs omvat een “all-in” concept voor twee personen per stand. Er gelden vaste prijzen met een extra korting voor leden van het Maasvallei Netwerk. Neem contact op om vrijblijvend de Factsheet te ontvangen met prijzen en beschikbaarheid. Het boeken van stands volgt op basis van aanmelding. Vol is vol, dus reageer direct. We nemen contact met je op om de wensen te bespreken. Je kunt ook zelf contact zoeken met vragen: 0485 – 20 20 60.

Factsheets MegaExpo'24

Met welk bedrijf of organisatie zou je willen deelnemen aan de beurs?
Vul de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Hoe kunnen we je bereiken? Vul bij voorkeur een mobiel of direct telefoonnummer in.