Bindels Tuinen, Bindels Water Oeffelt

Vanuit Oeffelt worden al jarenlang de meest ingenieuze tuinen ontworpen door Bindels Tuinen. Ook de aanleg doen Roy Bindels en zijn team van hoveniers zelf. Sinds enkele jaren zijn ze gespecialiseerd in aanleg van zwemvijvers met natuurlijk water. Doordat er geen chloor en andere chemische componenten worden gebruikt, krijgt het zwemwater dat ze aanleggen een natuurlijk karakter met een geheel eigen stijl. Vanuit de tuinstudio op het eigen terrein kun je geïnspireerd raken en vele voorbeelden zien in de showtuin met eigen zwembad! Kennismaking met Roy en zijn ‘mannen’ begint op de Maasvallei Mega Expo op 25 april.

Bindels TuinenBindels Water logo

Beursvloer

Het hoveniersteam van Roy Bindels vind je op standnummer 56. Ze pakken dit jaar groot uit en verrassen de bezoekers van de Mega Expo op geheel eigen wijze!
Bekijk ook de andere deelnemers en hun standnummers.

 

Zaalindeling Mega Expo 2024

Ook deelnemen?

Deelname aan de beurs omvat een “all-in” concept voor twee personen per stand. Er gelden vaste prijzen met een extra korting voor leden van het Maasvallei Netwerk. Neem contact op om vrijblijvend de Factsheet te ontvangen met prijzen en beschikbaarheid. Het boeken van stands volgt op basis van aanmelding. Vol is vol, dus reageer direct. We nemen contact met je op om de wensen te bespreken. Je kunt ook zelf contact zoeken met vragen: 0485 – 20 20 60.

Factsheets MegaExpo'24

Met welk bedrijf of organisatie zou je willen deelnemen aan de beurs?
Vul de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Hoe kunnen we je bereiken? Vul bij voorkeur een mobiel of direct telefoonnummer in.