Platform Veilig Ondernemen aanwezig op de Mega Expo

In Platform Veilig Ondernemen (PVO) werken politie, justitie, gemeenten, brancheorganisaties en de ondernemers samen aan de oplossing van veiligheidsproblemen. Dit doen zij door de criminaliteit in kaart te brengen. Met elkaar kijken ze wat nodig is: preventieve maatregelen nemen, repressieve maatregelen invoeren of een mix van verschillende maatregelen? Waar mogelijk is de eerste keuze het nemen van preventieve maatregelen; voorkomen is nu eenmaal nog steeds beter en efficiënter dan genezen. Zo werken alle partijen samen aan een veilige omgeving voor ondernemer, personeel én klanten.

Namens PVO-Limburg mogen wij Jeroen Duijsens, John Meeussen en Peter Cox verwelkomen op de beurs en namens PVO- Oost Brabant ontvangen we Willem Janssen en René Nouwens. Welkom allen!

Platform Veilig Ondernemen

Bezoekers aan de beurs vinden het team van Platform Veilig Ondernemen terug op stand nummer 24.

 

indeling beursvloer

 

Ook deelnemen?

Deelname aan de beurs omvat een “all-in” concept voor twee personen per stand. Er gelden vaste prijzen met kortingen voor leden van het Maasvallei Netwerk. Neem contact op om vrijblijvend de Factsheet te ontvangen met prijzen en beschikbaarheid. Het boeken van stands volgt op basis van aanmelding. Vol is vol, dus reageer direct. We nemen contact met je op om de wensen te bespreken. Je kunt ook zelf contact zoeken met vragen: 0485 – 20 20 60.

Vraag nu de gratis factsheet aan

Met welk bedrijf of organisatie zou je willen deelnemen aan de beurs?
Vul de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Hoe kunnen we je bereiken? Vul bij voorkeur een mobiel of direct telefoonnummer in.