Massagepraktijk ElisaCura deelnemer aan de Maasvallei Mega Expo

Claudia Vermeulen is de trotse eigenaar van massagepraktijk ElisaCura uit Horssen. Claudia en haar team verzorgen verschillende soorten massages, voor zowel bedrijven als particulieren. En wist je dat er zoiets als een bruiloftsmassage bestaat? Tijdens de beurs kun je terecht bij Claudia, Samantha en Monique voor een korte stoelmassagesessie, advies en het bespreken van de mogelijkheden voor massage op het werk. Welkom Claudia en team, en veel succes!

 

Massagepraktijk ElisaCura

Bezoekers aan de beurs vinden Claudia, Samantha en Monique van Massagepraktijk ElisaCura terug op stand nummer 8.

 

indeling beursvloer

 

Bezoek ook de Maasvallei Mega Expo

Dit is je laatste kans om gratis kaarten te reserveren, voordat de beursvloer donderdag a.s. bij Van der Valk in Cuijk zijn deuren opent om 16:00u.

Mkb’ers, zzp’ers, freelancers, professionals en politiek ontmoeten elkaar in een leuke interactieve setting waarbij ruim 40 bedrijven zich presenteren aan het publiek. Er zullen waardevolle workshops worden georganiseerd waaraan je kosteloos deel kunt nemen en er worden twee razendpopulaire speedmatch-sessies gegeven door expert RenĂ© Luijten. Leer binnen een uur tientallen ondernemers kennen. Aanmelden kan bij binnenkomst direct na de entree.

Aanvullende informatie over de Maasvallei Mega Expo 2023 vind je ook op www.megaexpo.nl

Vraag nu de gratis factsheet aan