Gemeenteplein op de Mega Expo 2023

Naast de ruim 40 ondernemers uit de regio zijn ook de gemeentes Gennep, Bergen en Land van Cuijk vertegenwoordigd op de Maasvallei Mega Expo 2023.

Bedrijfscontactfunctionarissen Harm van Braak (Gennep), Hans Driessen (Bergen) en Monique Schaap-Kersten (Land van Cuijk) hebben in aanloop naar de exposantenavond veelvuldig contact met elkaar gehad en een sterke verbinding gevonden.

Samen hebben ze het plan opgevat om tijdens de Maasvallei Mega Expo een gemeenteplein te creëren, waar ondernemers uit de regio bij de bedrijfscontactfunctionarissen terechtkunnen voor antwoorden op vragen over het ondernemerschap, zoals: Hoe kan ik starten met ondernemen, waar vind ik een bedrijfspand, hoe zit het met belastingen? Etc.

Tevens kunnen de functionarissen ondernemers helpen met het delen van informatie over trends en ontwikkelingen binnen het ondernemerschap, kennen zij de regio en kunnen zij ondernemers met de juiste netwerken in contact brengen.

 

Gemeenteplein

Bezoekers aan de beurs vinden de bedrijfscontactfunctionarissen van de gemeentes Gennep, Bergen en Land van Cuijk terug bij stand nummer 45, 48 en 49.

 

indeling beursvloer

 

Bezoek ook de Maasvallei Mega Expo

Dit is je laatste kans om gratis kaarten te reserveren, voordat de beursvloer donderdag a.s. bij Van der Valk in Cuijk zijn deuren opent om 16:00u.

Mkb’ers, zzp’ers, freelancers, professionals en politiek ontmoeten elkaar in een leuke interactieve setting waarbij ruim 40 bedrijven zich presenteren aan het publiek. Er zullen waardevolle workshops worden georganiseerd waaraan je kosteloos deel kunt nemen en er worden twee razendpopulaire speedmatch-sessies gegeven door expert René Luijten. Leer binnen een uur tientallen ondernemers kennen. Aanmelden kan bij binnenkomst direct na de entree.

Aanvullende informatie over de Maasvallei Mega Expo 2023 vind je ook op www.megaexpo.nl

Vraag nu de gratis factsheet aan