Empire Events & Entertainment verzorgt aankleding beursvloer

Wist je dat de Maasvallei Mega Expo georganiseerd wordt door een 10-koppig team en veel helpende handen? Ze worden met raad en daad bijgestaan door @empire_events_boxmeer Daarom stellen we Katrijn en Iwan Ebben ook met trots voor als nieuw Premium-lid én exposant op de Maasvallei Mega Expo.
Aan ervaring is bij Empire geen gebrek; ze organiseren business-events, beurzen, congressen, maar ook personeelsfeesten en festivals. Met Iwan als een ware techneut met kennis over licht, geluid, standbouw en stroom, is Katrijn als eventmanager gespecialiseerd in het plannen en organiseren van de evenementen. Daarnaast zijn ze ook eigenaar van Air4Events en hebben ze allerlei soorten verlichte luchtobjecten, van reuze bloemen tot opblaasbare decorstukken. Met deze doorgewinterde eventpartners aan onze zijde wordt de businessbeurs absoluut een groot succes! Hartelijk welkom!

Logo Empire entertainment - Empire events

Empire entertainment en events

Bezoekers aan de beurs vinden Iwan en Katrijn van Empire Events & Entertainment terug op stands nummer 33 + 40.

indeling beursvloer

 

Ook deelnemen?

Deelname aan de beurs omvat een “all-in” concept voor twee personen per stand. Er gelden vaste prijzen met kortingen voor leden van het Maasvallei Netwerk. Neem contact op om vrijblijvend de Factsheet te ontvangen met prijzen en beschikbaarheid. Het boeken van stands volgt op basis van aanmelding. Vol is vol, dus reageer direct. We nemen contact met je op om de wensen te bespreken. Je kunt ook zelf contact zoeken met vragen: 0485 – 20 20 60.

Vraag nu de gratis factsheet aan

Met welk bedrijf of organisatie zou je willen deelnemen aan de beurs?
Vul de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Hoe kunnen we je bereiken? Vul bij voorkeur een mobiel of direct telefoonnummer in.